Fjerdeplads som bedst

Fenwick med Frank Mikkelsen (Foto: Torben Ager)

Fenwick klarede sig bedst af Stald Bornholm Nus tre anpartsheste på Bornholms Brand Park lørdag middag, hvor den sluttede på en fjerdeplads. Capture var syvende, mens Gullfoss ikke fuldførte sit løb.

Undervejs sad Fenwick udvendigt for førende Expressstone, men kunne ikke tage de afgørende meter ind til slut i løbet, hvor den sluttede på fjerdepladsen i 1.22,7/2420 meter snore. Det gav 1.000 kroner i præmie.

Det blev til galop fra start for Capture, der sidenhen kom tilbage til feltet. Herfra kom den fremad og havnede udvendigt med lidt om en overgang til mål. Det gav syvendepladsen i 1.19,6/2160 meter auto til 500 kroner.

Gullfoss galoperede i første sving. Det beløb, at Frank Mikkelsen efterfølgende valgte at opgive hesten og kørte i stald. Med de nye præmieregler pr. 1. oktober fik hoppen tilført 500 kroner til præmiekontoen.