Capture formentlig ude resten af året

Capture med Frank Mikkelsen (Foto: Torben Ager)

Det ligner ikke, at Stald Bornholms Nus Capture kommer til start mere i 2022, som foreløbig har budt på tre sejre i 11 starter. Heriblandt Bornholmsmesterskabet, som den svenskfødte hest vandt i forrige måned.

Indtil videre har det været en skøn sæson for Capture. Sejren i BM i august har blandt andet betydet, at Capture har indløbet 89.670 kroner, hvis man også tager indtjeningen med fra dagens syvendeplads. Formentlig den sidste i år.

»Han har en skade, som kræver dyrlægebehandling. Det er formentlig det samme som sidst, at han mangler væske i det ene forknæ«, informerer Stald Bornholm Nus primus motor Bjarne Hansen. En skade, der også holdt hesten ud i juni måned.

»Hesten skal derfor behandles, og da en karantæne vil være en måned, så vil det kun være aktuelt med et løb i Sverige sidst i november. Frank Mikkelsen har i samråd med teknisk repræsentant besluttet, at Capture formentlig ikke skal løbe mere i år«.

»Hvornår Capture skal til behandling i Sverige, vides endnu ikke. Capture blev senest behandlet i juni måned, og har blot løbet startet fem gangen efter den behandling. Han har i alt startet 11 gange i år mod 18 gange sidste år«, afrunder Bjarne Hansen.