Capture i BM-udtagelsesløb

Capture, her med Frank Mikkelsen, køres af Jonas Mikkelsen i en af BM-prøverne (Arkivfoto: Torben Ager)

Stald Bornholm Nu starter to heste tirsdag på hjemmebanen. Fenwick med træneren Frank Mikkelsen, mens trænersønnen Jonas Mikkelsen kører Capture i en af udtagelsesløbene til Bornholmsmesterskabet, der køres senere på måneden.

Der køres to udtagelsesløb til Bornholmsmesterskabet, der køres søndag den 21. august. De fem bedstplacerede heste fra hvert af de to udtagelsesløb går videre til finalen. Stald Bornholm Nu er repræsenteret i et af udtagelsesløbene med Capture.

Capture startede senest på Karlshamn, hvor den var tredje for Frank Mikkelsen. Nu får Jonas Mikkelsen chancen bag den svenskfødte hest, der har fået spor otte over 2440 meter auto i 4. løb med start klokken 17.58. Startlisten:

Rønne Revision BM-udtagelsesløb – Bornholms Brand Golden League 10. afdeling (2440 meter auto)
1 Carlos Milo – Søren K. JEnsen
2 Elof Palema – Ole Møller
3 Diamondwind – John Mikkelsen
4 Apollo Damgård – Niels Kristian Hansen
5 Bonny Boy – Frank Mikkelsen
6 Fortune Boko – Kim Hhort
7 Akermann – René Kjær
8 Capture – Jonas Mikkelsen

Efter tredjepladsen senest er Fenwick klar til en ny start. Det sker med hestens træner Frank Mikkelsen. Fenwick har fået spor to over 2440 meter auto i 5. løb, der forventes igangsat klokken 18.20. Startlisten til løbet:

O’malleys Ærespræmie Bornholmerløb (2440 meter auto)
1 Emil L – René Kjær
2 Fenwick – Frank Mikkelsen
3 Best Of Magic – Nicole Jensen
4 Dream Winner – Kim Hjort
5 Anita Tikarun – Mads Petersen
6 Delikates – Leif Nyboe
7 Lluc Boko – John Mikkelsen
8 Livi Nectar H M – Jonas Mikkelsen

Baneprogrammet er udkommet og kan læses her.