Ny start for Capture i Sverige

Stald Bornholm.nu fortsætter med at starte hest i det svenske efter at sæsonen på Bornholms Brand Park er afsluttet. Onsdag middag er Capture atter til start på Jägersro, hvor hestens træner Frank Mikkelsen atter sidder i sulkyen.

I sidste start blev det til en sjetteplads for Capture og træneren Frank Mikkelsen på Jägersro. Ekvipagen har også fine forudsætninger denne gang med spor tre over 2140 meter auto. Løbet køres som 3. løb med start klokken 13.04. Startlisten:

(2140 meter auto)
1 Kattis J Boko – Conrad Lugauer
2 Chiffchaff – Johnny Takter
3 Capture – Frank Mikkelsen
4 Ornello – Peter Ingves
5 Cody – René Jonassen
6 Spartak Face – Markus Waldmüller
7 Romero – Marc Elias
8 Champions Peak – Steen Juul
9 Global Workaholic – Joakim Lövgren
10 Emilion – Michael Nimczyk
11 Cash Valley – Jens Simoni
12 Tony Afrika – Adrian Kolgjini

Baneprogrammer er udkommet og kan ses her.