Capture gjorde det

Capture (nr. 13) nedkæmper Cerosso og vinder for sin træner Frank Mikkelsen (Foto: Torben Ager/Travfoto Bornholm)

Stald Bornholm Nu kunne glæde sig over en flot sejr til Capture og Frank Mikkelsen på Bornholms Mesterskabsdagen, men til gengæld fik anpartsstaldens anden hest Gullfoss ingen præmie i debuten på Bornholms Brand Park.

Fra start havnede Capture i sjette par indvendigt, men blev sidenhen skiftet til tredje par udvendigt. På sidste langside kom avancementet i tredje spor, og i opløbet fik ekvipagen grebet til sejr i 1.20,3/3040 meter snore til 10.000 kroner.

»Det var faktisk helt imponerende at kunne vinde. Vi kom op indvendigt og så var der galoperende heste. Der var alt og vi kørte faktisk fra første til fjerde spor undervejs. Det var et meget uroligt løb«, fortalte Frank Mikkelsen til Fast Track efter sejren.

»Der var trætte heste som vi skulle ud og runde, men det flaskede sig fint for min del. Han var utrolig fin op til første start, og så hidsede han sig gevaldigt op og så blev det værre og værre. Da starten gik var han styrbar rundt«, sagde Frank Mikkelsen.

Stald Bornholm Nu havde også nyerhvervelsen Gullfoss til start med træneren Frank Mikkelsen. Efter løb bagerst i feltet blev det galop efter lidt over halvvejs af løbet, hvorefter treåringen endte uden for præmierækken i 1.23,4/1880 meter snore.