Comet Elkær på ny V5-favorit

Lørdagens storfavorit i V5-spillet på Bornholms Brand Park er på ny Comet Elkær, som af banens eksperttipper Michael Holm holdes blank.

Michael Holm har tidligere leveret artikler og V5-tips til Racing News.

I baneprogrammet til på lørdag fremhæver han, at 4 Comet Elkær er meget starthurtig og har vundet de seneste to gange, den har haft første række.

”Hestens eksplosivitet i startmomentet bliver igen svær for modstanderne at konkurrere med, og Frank Mikkelsen har en god chance for at føre dette løb fra start til mål. 2 Coco Collection er førsteudfordreren i løbet- og måske også i startmomentet.

Hesten viser god form og var senest nærmest Comet Elkær i mål. Det har dog knebet med stridsmoralen i opløbet. De andre i løbet ser ud til at skulle kæmpe om den sidste trioplads”, skriver Michael Holm.

Foto: Torben Ager