Godkendt femteplads til Any Given Monday

Det blev til en godkendt femteplads for Any Given Monday, da de hurtigste heste på Bornholms Brand Park tirsdag afviklede ISS Facility Services Hurtigløb over 1600 meter.

Any Given Monday havde fået startspor 6, og blev lukket inde, så han aldrig fik chancen for at komme ud og for alvor deltage i væddeløbet. Der kom dog med femtepladsen 450 kr. ind på præmiekontoen og det var en god gang træning.

Træner Frank Mikkelsen var også godt tilfreds med canadierens indsats:

– Han er rigtig fin. Der blev ikke plads. Havde jeg blevet på inderbanen i opløbet, var vi måske blevet tre. Men jeg er meget tilfreds. Der var fuld fart ind over mål, men det er svært at tage meter, når vi kører så hurtigt, siger Frank Mikkelsen.

Vinder blev fra startspor 5 Fool’s Gold med Kim Hjort (billedet). Andenplads gik til den førende hest i Golden League, Santana Ås med Tom Olsen – der havde startspor 7.

– Startsporet er jo afgørende. Havde vi haft startspor i første række, så havde vi vundet løbet, konstaterer Frank Mikkelsen.

Hovedopgaven for Any Given Monday er fortsat at få så mange point som muligt i Golden League, hvor han ligger på andenpladsen. Næste afdeling afvikles 21. juni. Her er distancen 2.160 meter og der er autostart.

Foto: Torben Ager