Monday ventes til start næste løbsdag

Træner Frank Mikkelsen forventer, at Any Given Monday meldes til start på næste løbsdag, 6. juni på Bornholms Brand Park.

– Ser han klar ud i morgen tidlig (tirsdag – red.), så bliver han meldt til. Der er et fint løb til ham på 1.600 meter. Så behøver han heller ikke stå så længe, siger Frank Mikkelsen.

Efter dette løb vil der være 15 dages pause, inden der er tredje afdeling i Golden League. Her skal den brune vallak naturligvis med og forsøge at hente så mange point som muligt til den samlede stilling, hvor han efter to afdelinger ligger på andenpladsen.

Tilfreds med mindeløb
Frank Mikkelsen er tilfreds med Any Given Mondays præstation i PL Entreprise Erling Rügge Memorial i fredags, hvor det blev til en andenplads i det indledende løb og en overraskende tredjeplads i finalen, hvor John Mikkelsen sad i sulkyen.

– Han kom ikke til spids i indledende, sådan som jeg gerne ville. Men omvendt betød det, at han ikke var udkørt til finalen, hvor han viste, at han har viljen til at komme frem gennem feltet. Så alt i alt meget positivt, vurderer Frank Mikkelsen.